2018. Április 26. 17:19

Frissitve04:17:07 AM GMT


Technológiák Autó, közlekedés Legális utcai gép lett az elektromos Lito Sora motor


Legális utcai gép lett az elektromos Lito Sora motor

A legfrissebb jelentések szerint a Lito Sora minden szükséges minősítést és engedélyt megkapott ahhoz, hogy azt legálisan használhassuk az utakon.

Természetesen minden modell komoly ellenőrzéseken esik át, mielőtt még azokat utcai forgalomba helyeznék. Vannak helyzetek, amikor egy-egy kreatív motor nem kapja meg az ehhez szükséges minősítéseket és engedélyeket, így azok nem kerülhetnek ki az utcákra. Legalábbis legális formában biztosan nem.

A CMG jelentése szerint a Lito Sora elektromos motorja már minden szükséges papírral rendelkezik, így az legálisan is forgalomba helyezhető, értékesíthető. Az elektromos motor a kinézete és a felépítése miatt egy exkluzív darabnak számít, amiért a potenciális vásárlónak 41 ezer dollárt kell kifizetnie.

A leendő tulajdonos ezért az összegért egy 12 kWh LiPo akkumulátor egységgel felszerelt gépet kap. A teljes töltés 8 órát vesz igénybe, míg a gyorstöltés esetén csak 90 percet kell várnunk. A Lito Sora végsebessége meghaladja a 190 km/órát.

A kényelem is nagy szerepet játszik a Lito Során, amin egy elektronikusan állítható ülés is helyet kapott. A motort kulcs nélkül indíthatjuk be.

 

www.tisztajovo.hu


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*