2018. Március 22. 7:02

Frissitve04:17:07 AM GMT


Technológiák Autó, közlekedés Az Audi díjazza az alternatív hajtású autókat


Az Audi díjazza az alternatív hajtású autókat

K$Az Audi díjazza az alternatív hajtású autókatA kreativitás és feltaláló szellem az, amit az Audi az alternatív hajtású autók hétvégi "Széchenyi Futamában" főszponzorként díjaz.

A nemzetközi versenyen 50 csapat alternatív hajtású járműve áll rajthoz. Ebben az évben az Audi főszponzorként „I-M Concept Award“ elnevezésű díjjal tünteti ki a legkreatívabb fejlesztési koncepciókat.

– Innovatív motorok és járművek gyártójaként szívesen támogatjuk ezt a versenyt. Ezzel lehetőségünk nyílik arra, hogy „Legvonzóbb Munkáltatóként“ kapcsolatot építhessünk lehetséges jövőbeni munkatársainkkal – ugyanis a tehetséges mérnökök különösen keresettek nálunk – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

A félszáz versenyző idén Győr belvárosában mutatja be gyorsasági, valamint hosszúsági szakaszokon egyénileg épített vagy átépített találmányaikat. Járműveik elektromos hajtásúak, illetve napenergia, sűrített levegő vagy hidrogén hajtja őket.

Ebben az évben az Audi Hungaria a legkreatívabb fejlesztési koncepciókat is jutalmazza. A résztvevők három kategóriában nyújthatják be ötleteiket: részegység fejlesztés, tanulmányautó, szériajármű-átalakítás. Az autóipar és az Audi Hungaria szakértőiből álló zsűri értékeli a koncepciókat, és a legjobb ötleteket 4000 euró összdíjazásban részesíti.

Forrás: AudiHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*