2018. Március 17. 5:19

Frissitve04:17:07 AM GMT


Gazdaság Üzlet Kínai napelemgyártó terjeszkedik a német piacon


Kínai napelemgyártó terjeszkedik a német piacon

Kínai napelemgyártó terjeszkedik a német piaconA Yingli Green Energy Holding Company Ltd. bejelentése szerint három éves keretszerződést írtak alá az európai piacvezető Gehrlicher Solar AG.-val.

A szerződés értelmében a Yingli 285 megawattnyi napelem modult szállít a 2012-ig tartó három éves időszakban a Gehrlicher Solar számára.
Az elképzelések szerint a modulokat lakóházak és gazdasági épületek tetején helyezik el, illetve a kínaiak földre telepíthető egységeket is szállítanak a vezető európai fotovoltaikus napelem piacokra.

– Reményeink szerint a Gehrlicher Solarral most aláírt egyezmény tovább erősíti pozícióinkat ebben a nagyon fontos régióban – jelentette ki Liansheng Miao, a Yingli elnök-vezérigazgatója. – Annál is inkább így van ez, mert partnerünk Európa vezető rendszerintegrátora, amely igen jól diverzifikált vásárlói portfolióval rendelkezik a kontinensen. Azért döntöttünk az együttműködés mellett, mert igen figyelemre méltónak tartjuk a fotovoltaikus iparban elért sikereiket, különösen innovatív megoldásaikat.

A mostani megegyezés Miao szerint nem csupán nagyobb piaci sikereket és növekvő eladásokat jelenthet a két cég számára, de a hosszú távú együttműködés alapjául is szolgálhat.Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*