2018. Május 21. 5:00

Frissitve04:17:07 AM GMT
Befektetés

Hitelből is megéri a lakás energetikai felújítása

Read moreAz OTP Lakástakarék számítása szerint már évi 2 százalékos energiaár-emelkedés esetén megéri hitelből felújítani a lakást, ha nagyobb lesz az áremelkedés, akkor pedig már jelentősebb haszonhoz juthat a tulajdonos.

Bővebben...

A bankok a nagyméretű megújuló projekteket szeretik

Read moreNyugati példák azt mutatják: ha a kisméretű fejlesztések dominálnak, a bankok nehezen tudnak a megújuló energia beruháuások finanszírozásba bekapcsolódni – áll az ING legfrissebb elemzésében.

Bővebben...

Lökést adhat a megújuló energiának a japán katasztrófa

Read moreAz atomenergiával kapcsolatos kockázatok és a magas olajárak lökést adhatnak a megújuló energiának – mondja a Generali szakértője.

Bővebben...

Tőzsdén kívül adott el százezer részvényt a PannErgy

Read moreSzázezer PannErgy részvényét vásárolt tőzsdén kívüli ügyletben az ONP Holdings SE pénteken, egy tavaly november 9-i opciós megállapodás alapján.

Bővebben...

Tőzsdére készül az Enel megújuló energia vállalkozása

Read moreAz Enel Green Power (EGP) tőzsdei megjelenése három év óta a legnagyobb európai részvénykibocsátás lehet, miután az Enel úgy döntött, tőzsdére viszi a céget.

Bővebben...

Eladó az Öko-Line nagyigmándi és bábolnai biodízel üzeme

Read moreA felszámolás alatt álló Öko-Line biodízel társaság nagyigmándi és bábolnai üzeme 2,6 milliárd forintért eladó – adta hírül a Napi Gazdaság.

Bővebben...

Növekedett a megújuló energiával termelt áram támogatása

Read moreTavaly óta kilowattóránként 10,85 forintról 12,25 forintra emelkedett a megújuló energiával termelt energia után járó támogatás – derül ki a Magyar Energiahivatal közleményéből.

Bővebben...

Növelni kell a megújuló energia részarányát

Read moreSzászország és Magyarország egyaránt növelni szeretné a megújuló energia részarányát az ország energiamérlegében – hangzott el az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács debreceni tanácskozásán.

Bővebben...

Házon belül vásárolt részvényeket a PannErgy

Read moreA PannErgy Nyrt. bejelentette, hogy a tulajdonában lévõ PMM Kereskedelmi Zrt.-től (PMM Zrt.) félmillió darab a PannErgy Nyrt. részvényt vásárolt.

Bővebben...

Hitelfinanszírozás határidős finanszírozás helyett a PannErgynél

Read moreA vezető magyar geotermikus vállalkozás kedvező feltételekkel négyszázmilliós lombard finanszírozást jelentett be június 25-én.

Bővebben...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*