2018. Március 18. 10:38

Frissitve04:17:07 AM GMT


Gazdaság Befektetés Részvénycsere a Genesisnél


Részvénycsere a Genesisnél

Részvénycsere a GenesisnélA cég átalakulása kapcsán hamarosan lehetőség nyílik arra, hogy a Genesis Energy részvénytulajdonosok Genesis Solar Corporation részvényekre váltsák részvényeiket.

A közelmúltban zajlott részvény-üzletrész eladási szerződés (SPA) megkötését követően a cég igazgató tanácsa úgy döntött, hogy a Genesis Energy részvények tulajdonosai egy az egy arányban átválthatják részvényeiket Genesis Solar Corporation részvényekre.

A részvénycserére a cég részvényeinek az amerikai piacra történő bevezetését követően kerülhet sor. A program azok számára nyitott, akik a (Genesis Energy Investment) GEI tulajdonosi megfeleltetésének időpontjában, azaz 2010. április 7-én regisztrált részvényesei Genesis Energy-nek.

A tulajdonosi megfeleltetést a KELER Zrt. végzi. Az igazgatótanács fölhívja a részvénytulajdonosok figyelmét, hogy csak azok vehetnek részt a programban, akik a megfeleltetés időpontjában részvénytulajdonosi mivoltukat (nem a letétkezelőét) és birtokolt részvények számát minden kétséget kizáróan igazolják. Egyúttal arra kérik a részvénytulajdonosokat, hogy erről értesítsék az értékpapír számlájukat vezető bankot vagy pénzügyi szolgáltatót.Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*