2018. Május 21. 5:00

Frissitve04:17:07 AM GMT


Gazdaság Pályázatok


Pályázatok

TALÁLKOZHATUNK-E MÓKUSSAL A SZIGETELT TETŐTÉRBEN?

Read moreTudta, hogy az Otthon Melege program keretében júliustól családi házak energetikai korszerűsítésére is lehet pályázni? A vissza nem térítendő állami támogatás keretében akár 2,5 millió forintot is igényelhetnek a családok, a beruházások értékének 40-55%-os utófinanszírozásával.

Bővebben...

TÉL, HIDEG, SZIGETELÉS...

Read moreA tél közeledtével mindig előkerül az épületek hőszigetelésének kérdése.

Bővebben...

Újabb energetikai pályázatok kerültek kiírásra

Read moreMegjelentek a KEOP- 4.10.0 A/B/C kódszámú felhívások, melyekről elmondható, hogy támogatják az épületenergetikai fejlesztéseket, a megújuló energiaforrások felhasználását, akár kombináltan is.

Bővebben...

Már lehet pályázni a legnépszerűbb megújuló energetikai kiírásokra

Read moreA Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatása szerint már lehet pályázni azokra a legnépszerűbb energetikai kiírásokra, amelyek az Új Széchenyi Terv Zöldgazdaság-fejlesztési Programjának keretében jelentek meg az utóbbi hetekben, és amelyek együttes keretösszege 69 milliárd forint.

Bővebben...

KEOP-4.1.0/A Helyi hő és villamosenergia-igény kielégítése megújuló energiával

Read moreJelen pályázat célja: vissza nem térítendő támogatás formájában támogatni a következő technológiáknak az épületek energia-felhasználásához és/vagy gazdasági­termelési technológiákhoz kapcsolódó kiépítését:

Bővebben...

KEOP-4.1.0-B Helyi hő és villamosenergia igény kielégítése megújuló energiaforrással

Read moreJelen pályázat célja: ösztönözni a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését. Pályázat benyújtható meglévő rendszerek energiaforrás-váltására, többlet energiaigény kielégítésére, termelési folyamatokhoz kapcsolódó fejlesztésekhez egyaránt.

Bővebben...

KEOP-4.1.0/C Megújuló energia alapú villamosenergia, biometán termelés

Read moreA pályázati felhívás kiemelt célkitűzése ösztönözni a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését.

Bővebben...

KEOP-5.5.0-A Épületenergetikai fejlesztések, közvilágítás korszerűsítése

Read moreA konstrukció célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozása, azaz az energia termelése, elosztása, szállítása és a végfelhasználás területén.

Bővebben...

KEOP-5.5.0-B Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrással kombinálva

Read moreJelen konstrukció célja: ösztönözni a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését, kiemelt hangsúlyt fektetve az energiahatékonyságra és az energiatakarékosságra.

Bővebben...

KEOP-5.5.0-C Épületenergetikai fejlesztések- könnyített eljárásrend

Read moreA pályázati konstrukció célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozása az energetika teljes vertikumában.

Bővebben...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*