2018. Április 22. 12:40

Frissitve04:17:07 AM GMT


Gazdaság Pályázatok Geotermikus beruházások támogatására írt ki pályázatot az NFÜ


Geotermikus beruházások támogatására írt ki pályázatot az NFÜ

 Geotermikus beruházások támogatására írt ki pályázatot az NFÜ2010. március 18-án megjelent a KEOP-2010.4.7.0 jelű „Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és projektfejlesztési tevékenységeinek támogatása” c. pályázati konstrukció.

A megújuló energiaforrások részarányának szándékával kiírt a pályázatban hő- vagy villamosenergia-termelésre, illetve kapcsolt erőművek létesítéséhez lehet uniós támogatást nyerni.

A 3 milliárd forint keretösszegű alapból a projektfejlesztés előkészítését szeretnék elősegíteni a döntéselőkészítési, engedélyeztetési folyamatok és a kutatófúrások támogatásával.

Elsősorban kis és közepes méretű beruházások számíthatnak támogatásra, s ennek mértéke a régiós elhelyezkedés függvényében 50-85 százalékos mértékű lehet.

A pályázati felhívás és útmutató, a pályázati adatlap, az adatlap kitöltési útmutató és az előzetes megvalósíthatósági tanulmányhoz szükséges általános sablon és útmutató elérhető az Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapján.

Kapcsolódó dokumentumok
KEOP-2010-4.7.0 Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és projektfejlesztési tevékenységeinek támogatásaHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*