2018. Április 26. 16:56

Frissitve04:17:07 AM GMT


Gazdaság Pályázatok Sikeres pályázat - Lendület a fejlődéshez!


Sikeres pályázat - Lendület a fejlődéshez!

Sikeres pályázat - Lendület a fejlődéshez!Az AIESEC Budapesti Corvinus Egyetemi Irodája konferenciát szervez Sikeres pályázat - Lendület a fejlődéshez! címmel.

A konferenciára biotechnológiai (környezetvédelem, zöld technológia, élelmiszeripar) és vegy- és gyógyszeriparral foglalkozó kis- és középvállalkozások képviselőit várjuk. A rendezvény célja az, hogy a résztvevők tájékoztatást nyerjenek az aktuális pályázati és finanszírozási lehetőségekről, valamint hogy az üzleti életben is alkalmazható megoldásokat kapjanak problémáikra.

A konferencián neves szakértők szólalnak meg, mint például Dr. Groó Dóra, a Tudományos és Technológiai Alapítvány ügyvezető igazgatója, Szüdi Gábor, a Eurostars Program nemzeti projekt koordinátora, és Lovász György, az ICT Európa Kft. ügyvezetője. A résztvevők olyan releváns kérdésekre kaphatnak választ, mint hogy hogyan finanszírozhatjuk a pályázatok előkészítését? vagy hogy „mi segítheti elő jobban az idő- és pénzhiánnyal küszködő magyarországi kis- és középvállalkozások fejlődését: ha piaci tevékenységet végeznek vagy ha megragadják 2011 pályázati lehetőségeit?”.

A konferencia 2011. május 17. -én, 13 órai kezdettel, az Apáczai Kiadó elegáns Molnár Ferenc termében (1085 Budapest József krt. 63.) kerül megrendezésre. További információkat és a konferencián való részvételhez szükséges regisztrációs felületet a cos.aiesec.hu oldalon találják meg.
Bővebb információt Papp Zsuzsannától a + 36 20/545 9600 -as telefonszámon, a http://aiesec.hu/bce/ oldalon illetve a zsuzsi.papp@aiesec.net e-mail címen kaphatnak.

Forrás: AIESECHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*