2018. Május 22. 13:51

Frissitve04:17:07 AM GMT
Oktatás

Kreatív lakossági pályázatok a Körös-szögben!

Read moreA „Körös-szögi Kistérség Hulladékgazdálkodási Rendszerének továbbfejlesztése” című KEOP Projekt keretében két pályázat kerül kiírásra a hulladék-megelőzés és a környezeti fenntarthatóság jegyében diákok, illetve a térség lakosai számára értékes nyereményekért!

Bővebben...

FENNTARTHATÓ ENERGIAGAZDÁLKODÁSSAL NÖVELHETŐ A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ KISTÉRSÉGEK VERSENYKÉPESSÉGE

Read moreA TIT Kossuth Klub Egyesület és a Miskolci Egyetem másfél éves TÁMOP projektjében a megújuló energiák használatát és a fenntartható energiagazdálkodást vizsgálta az észak-kelet magyarországi régióban.

Bővebben...

Vesd bele magad! 2012-ben is

Read moreA Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének szemléletformáló programja – Fenntartható Fejlesztésre nevelés az általános iskolákban. A napokban nyilatkozott szemléletformáló programjáról az m1 Ma reggel c. műsorában a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének ügyvezető elnöke, Mikula Lajos.

Bővebben...

Megújuló energiát használnak az erdei iskolában

Read moreA Lengyel-Annafürdői Erdei Iskolát és a hozzá kapcsolódó ökoházat megújuló energiával működtetik.

Bővebben...

Energetikai verseny középiskolásoknak

Read moreÁprilis 16-án lesz az Energetikai Szakkollégium középiskolásoknak szóló energetikai versenyének döntője Budapesten.

Bővebben...

Oktatás a fenntartható fejlődés szolgálatában

Read moreA Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) ősztől infrastruktúráját és képzéseit is a zöld irányvonalak mentén alakítja.

Bővebben...

Fenntartható fejlődés az oktatásban

Read moreÖtven állomásos öko-roadshow-t indított a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) január 13-án. A középiskolákban tartott interaktív program célja a környezettudatos nevelés népszerűsítése, amely az egészséges táplálkozás, a környezeti etika, a természeti, épített és társadalmi környezet témakörét járja körül. A program másfél hónapig tart, és budapesti illetve vidéki helyszíneket egyaránt meglátogat.

Bővebben...

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*