2018. Április 23. 13:06

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rendezvények Energetikai fórum Esztergomban


Energetikai fórum Esztergomban

Energetikai fórum EsztergombanAz Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Esztergomi Szervezete hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2010. szeptember 8-9-én Esztergomban a Magyar Energetikai Vállalkozók és Feltalálók Fórumát.

A fórum olyan kérdésekre keresi a megoldásokat, amelyek ma egy-egy közösség legnagyobb terheit, legérzékenyebb kihívásait jelentik, legyen szó a közvilágításról, termálvíz-, szélenergia-, vagy hulladékhasznosításról, esetleg vízgazdálkodásról.

Ennek segítésére, kérdőívet küldtek ki a magyar önkormányzatok részére, hogy felmérjék igényeiket és energiafelhasználásukat. A visszaküldők közül Kecskemét, Mórahalom és Kaskantyú települések képviselői ingyen vehetnek részt a tanácskozáson.

Kerekasztal beszélgetésen bemutatják a sikeres önkormányzati energetikai fejlesztéseket, illetve a környezettudatos és takarékos helyi energetikai megoldásokat.

A németországi Merkendorf szakemberei is részt vesznek a beszélgetésben, és bemutatják energiaparkjukat.

A rendezvény további célja, hogy a két napos program során kiemelt helyen mutassák be a sikeres energetikai fejlesztéseket, illetve a magyar feltalálók ötleteit és azok hasznosításának lehetőségeit.
Mindezek mellett a "nagy" vezetékes energiaszolgáltató vállalatok újdonságai, az új kormány szándékai és energiapolitikája is terítékre kerülnek majd!

Ingyenes energetikai szakkiállítás

A konferenciával egybekötve, a Vármúzeum területén ingyenes energetikai szakkiállítást is rendeznek, ahol számos cég mutatja be szolgáltatásait, termékeit. A rendezvény célja, hogy minél többen tájékozódjanak az energiahatékonyságról és a megújuló energiák adta lehetőségekről.Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*