2018. Május 22. 23:43

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rövid hírek Elindult a klímaváltozás elleni összefogás magyar honlapja


Elindult a klímaváltozás elleni összefogás magyar honlapja

Megkezdte működését az Áder János államfő által kezdeményezett honlap, amelyen keresztül a klímaváltozás elleni összefogást támogathatják a magyarok.


Áder János kedden jelentette be, hogy csatlakozik az Al Gore volt amerikai alelnök által indított kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy egymilliárd támogatót szerezzen az év végi, párizsi klímacsúcs előtt, ezzel ösztönözve a világ vezetőit a klímaváltozás elleni nemzetközi összefogás megteremtésére.

A köztársasági elnök akkor azt kérte, mindenki csatlakozzon a kezdeményezéshez a www.elobolygonk.hu oldalon. A honlapon a csatlakozók nevét, e-mail címét és irányítószámát kérik, de a magyar adatvédelmi szabályok betartása érdekében neveket, személyes adatokat nem küldenek át az amerikai félnek, mindössze - közjegyzői hitelesítést követően, rendszeres időközönként - a regisztrálók számát.

A honlapon felhívás fogadja az oldalra látogatókat: "Közösen felemelve a hangunkat küldjük el egyértelmű üzenetünket a világ vezetőinek: haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen." A honlap amerikai "anyaoldala" a www.liveearth.org. (MTI)


Forrás: http://zoldtech.hu/cikkek/20150508-elobolygonkHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*