2018. Május 20. 12:02

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rövid hírek Nyert a kattintásáradat a MagNet társadalmi kampányában


Nyert a kattintásáradat a MagNet társadalmi kampányában

magnet A MagNet Bank által meghirdetett kampány várakozáson felül teljesített: az elindítástól számított három nap alatt összegyűlt a 40 ezer kattintás, amelyet követően, az ígéretet beteljesítve átutalják az 1 millió forintot a sérült színészekből álló Baltazár Színház számlájára.

 

A MagNet Bank számára nem újdonság a közösségi aktivitás, hiszen már számos hasonló társadalmi kezdeményezés alkalmával bizonyították az összefogást ügyfeleikkel. Az ő döntésük alapján az idén is több, mint 63 millió forintot ajánl fel a bank a civil szféra jó projektjeire, többek között a Közösségi Adományozási Programjának köszönhetően.

Ezenfelül bárki költségmentesen támogathat több mint 200 szervezetet, jelen esetben a Baltazár Színházat is, aki MagNet-es Segítő bankkártyával rendelkezik.

A kártyát a megszokott rutinvásárláskor kell használni, ami után a bank automatikusan támogatja a választott civil szervezet a saját nyereségéből.

A siker óta több, mint két hét telt el, a kattintás szám pedig azóta is töretlenül növekszik. A népszerű látogatottságnak, és az emberek jóakaratának köszönhetően a 100 ezres számot is elérte az akció miközben közösen tettek a sérült emberek elfogadásáért és a kultúra ügyéért. A metróaluljárókban kihelyezett óriásmatrica gombok is árulkodtak a kampányról, illetve a különböző hirdetési felületeken megjelenő „Jó voltam” bannerekre kattintva sikerült ilyen gyorsan feltornázni ezt a számot. Céljuk volt sarkallni az embereket a jócselekedetekre, és bebizonyítani a tudatosan költött pénz jóságát.

A széleskörű összefogás a MagNet Bankot és a társulatot is meglepte, de természetesen óriási lelkesedéssel fogadták. Hálájuk jeléül a „Fiúk és Lányok” c. előadással készülnek mindazok számára, akik aktivitásukkal támogatták a kampányt, és eljönnek a június 15-én tartandó közös ünneplésre.

 

https://www.magnetbank.hu/jovoltam/?utm_source=ujenergiak&utm_medium=sajtokozl&utm_content=kep&utm_campaign=2016maj


Címkék

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*