2018. Május 22. 6:00

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rövid hírek A 7. Renexpo kiemelt témája: Bioenergia


A 7. Renexpo kiemelt témája: Bioenergia

2013. április 25-27 között kerül megrendezésre hetedik alkalommal a Renexpo szakkiállítás, amelynek fókusztémája idén a bioenergia.

Január 18-án jelent meg a KEOP-2012-4-.10.0/B kódszámú kiírása, amely az ÚSZT keretében a megújuló energiaforrások hasznosítását támogatja, helyi hő és hűtési igény kielégítése céljából.

Az új KEOP támogatások ösztönző hatása jó irányba viszi a hazai megújulós iparágat, amelynek kiemelten fontos éves seregszemléje a RENEXPO Central Europe, immár hetedik alkalommal.

  • A kiállításon minden évben intenzív a nemzetközi jelenlét, legfőképpen a közép-európai régióból,
  • itt jelenik meg a kiállítók által leginkább elvárt, főleg döntéshozókból álló, hozzáértő szakmai közönség
  • és a kiállító cégek itt kaphatnak olyan magas színvonalú kiszolgálást és szolgáltatás csomagot a stand mellé, amely mind a kiállítók megelégedését célozza.

2013-ban ismét megrendezésre kerül az 5. Nemzetközi Biogáz Konferencia, amely nemzetközi előadók és támogatók bevonásával a biogáz szektor hazai és külföldi potenciáljait vizsgálja, kiemelve a bioenergia hasznosításának lehetőségeit. A konferencia 2012-ben kiemelkedő sikerrel zajlott le, kiemelkedően magas hallgatói létszámmal és nemzetközi jelenléttel.
De a bioenergia téma kapcsán nem feledkezhetünk meg a szilárd és folyékony bio energiaforrásokról sem, ezért idén olyan szakmai szimpózium megvalósítását is tervezzük, ahol az érdeklődők az 1. Biomassza fűtéstechnika workshop keretében az energiahatékony és megújuló, illetve bioalapanyagokkal történő energia-előállítási és fűtési lehetőségekkel ismerkedhetnek meg alaposabban hazai és nemzetközi szakemberek segítségével. A kiállításon egy külön szektor, a Bioenergia Világ kerül kialakításra, ahol a látogatók könnyebben, koncentráltan találhatják meg a témában őket érdeklő cégeket, termékeket

Legyen Ön is a nagy sikerű RENEXPO kiállítója, konferencia szponzora 2013-ban!

A részletekről érdeklődjön irodánkban a 06-1-213-4243-as telefonszámon vagy kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.
Érdeklik a különböző szponzorációs lehetőségek is? Tekintse meg csomagajánlatainkat vagy kérje személyre szabott szponzori ajánlatát!

Az alábbi szakmai konferenciákat tervezzük 2013-ban, amelyekre 2013. március 1-ig kedvezményesen tudnak regisztrálni:

További információt talál a kiállításról a www.renexpo.hu címen.

 

http://zoldtech.huHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*