2018. Május 22. 6:19

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rövid hírek A PannErgy miskolci beruházása lett a legjobb geotermikus fűtési projekt


A PannErgy miskolci beruházása lett a legjobb geotermikus fűtési projekt

Amszterdamban a múlt héten tartott GeoPower Global Kongresszuson jelentették be, hogy „2013. legjobb fűtési projektje” címet a PannErgy Csoport kapta a legnagyobb magyarországi geotermikus fűtési beruházás, a Miskolci Geotermikus Projekt megvalósításáért.

 

Sajtóközlemény - Pannergy Nyrt.

 

Az évente megrendezésre kerülő GeoPower Global Kongresszus napjaink első számú nemzetközi, geotermikus szakmai fóruma. A nemzetközi geotermikus szakma legfontosabb, és egyben legrangosabb rendezvénye kiváló lehetőséget nyújt az elmúlt időszak eseményeinek megvitatására. Az idei eseményen került először díjazásra a legjobb geotermikus fűtési projekt, amely díjat a PannErgy Csoport kapta a Miskolci Geotermikus Projektért.

 

„A GeoPower Market díja méltó elismerés a PannErgy Csoportnak, hiszen Társaságunk teljesítményével nem csak Közép-Európa legnagyobb geotermikus projektjét ismerte el a szakma, hanem egy új kategóriát is alkotott a geotermikus iparág legrangosabb szakmai fórumán, a GeoPower Global Konferencián. A PannErgy stratégiai célja, hogy a Kárpát-medencében vezető szerepet vállaljon a geotermikus energia hasznosítása terén. A stratégia megvalósításának legjelentősebb eleme ez a beruházásunk, amely új alapokra helyezte Miskolc Megyei Jogú Város távfűtési szolgáltatását. A PannErgy Csoport miskolci projektje folyamatosan biztosít geotermikus hőbetáplálást a Miskolci Hőszolgáltató Kft. (MIHŐ Kft.) számára, így megújuló energiaforrással környezetbarát távfűtés valósul meg, a fosszilis energia kitettség csökkentésével egyidejűleg. A GeoPower Market díjat, és az azzal járó elismerést a miskolci beruházásban dolgozó kollégáimnak ajánlom – mondta el Tóth Péter vezérigazgató, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja.”

http://zoldtech.hu/Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*