2018. Április 21. 13:36

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rövid hírek Nyolcadik éve zöld – Márciusban újra Renexpo


Nyolcadik éve zöld – Márciusban újra Renexpo

Idén március 12-én nyitja kapuit a Renexpo. Az immár nyolcadik alkalommal jelentkező, közép-európai, de keletre és nyugatra is jelentős kitekintéssel élő kiállítás és konferencia fókusza továbbra is a zöld és megújuló energia valamint az energiahatékonyság.

Az esemény a kezdetekkor elsősorban az energetikai szakmát szólította meg, de ma már régen túlmutat ezen és a lakosság köréből is haszonnal és érdeklődve látogatják mindazok, akik szeretnének hallani többek között a legújabb KEHOP és ESCO támogatási rendszerekről – ez utóbbiakról a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselői adnak a helyszínen tájékoztatást. A leginkább figyelemreméltó megoldásokat a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával egy közösségi standon mutatják be, ahol olyan feltalálók, vállalkozók és kkv-k, innovációs szervezetek, egyesületek és szolgáltatók vesznek részt, akik innovatív termékükkel/szolgáltatásukkal ezen az eseményen kívánnak bemutatkozni a nagyközönség és a potenciális befektetők előtt. Az esemény ideje alatt több párhuzamos konferencia is zajlik, valamint nemzetközi üzletember találkozóra is várják a zöld energiában érdekelteket. Idén 3. alkalommal adják át a Greennovációs nagydíjat, amelynek 2014-ben a RENEXPO ad otthont.

A kétnapos esemény az elmúlt években megfigyelt tendencia és a kiállítói vélemények alapján idén elhagyja a szombati látogatói napot, így a szervezők arra számítanak, hogy tovább növekszik a szakmai érdeklődők aránya, akiket továbbra is elsősorban az energiahatékony épületek és a gyakran, de nem szükségszerűen hozzájuk tartozó, megújuló és decentralizált, „privát” energiatermelési és felhasználási lehetőségek vonzzanak.

A 2013-as esemény 79 kiállítója közül sokan újra ott lesznek, hogy fogadják a várhatóan idén is több ezer látogatót, de számos új szereplő is regisztrált, akik jórészt korábban ismeretlen, innovatív technológiákat mutatnak majd be a közönségnek.

http://zoldtech.hu/Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*