2018. Május 20. 12:00

Frissitve04:17:07 AM GMT


Napenergia Napelem Üzleti számológép napelemmel


Üzleti számológép napelemmel

Üzleti számológép napelemmelA Canon zöld termékeinek legújabbika, az X Mark 1 fantázianevű üzleti számológép újrahasznosított műanyag felhasználásával készül, s kizárólag napenergiát használ.

A készülék a Canon Kyosei elnevezésű vállalati filozófiájának elveit figyelembe véve készült, vagyis tervezésénél és előállításánál a környezeti hatások minimalizálására törekedett a gyártó. Ezt igazolja, hogy a gép kijelzője kizárólag a Canon digitális kamerák prizmáinak készítésekor keletkezett újrahasznosított műanyag hulladékának felhasználásával készült. A tervezők olyan megoldásokat alkalmaztak, amelyek szükségtelenné teszik a tartalék elem meglétét, s így elmondható az új készülékről, hogy kizárólag napenergiát hasznosít, ezzel is védve a környezetet.

Ezt a törekvést ismerték el a Kék angyal elismerés odaítélésével. (A Kék angyal díjat a környezetet fokozottan védő termékek kapják. A legrégebbi és legelismertebb kitüntetést 1978 óta független zsűri ítéli oda a pályázóknak.)

Az új készülék költség, eladási ár és nyereségszámítási funkcióival bonyolult üzleti számítások elvégzésére is alkalmas, s még sincs szükség táblázatokra vagy képletekre.Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*