2018. Május 21. 14:54

Frissitve04:17:07 AM GMT


Napenergia Napelem Repülő startot vett a napelem inverter-gyártás


Repülő startot vett a napelem inverter-gyártás

Repülő startot vett a napelem inverter-gyártásMár az év első negyedében komoly fejlődés jeleit mutatja a napelem inverter gyártó ipar.

A Satcon 38 megawattnyit szállít 500-kilowattos invertereiből Kína egyik legnagyobb naperőmű fejlesztő cégének. Az invertereket a GCL Solar három különböző naperőművébe építik be még ebben az esztendőben.

A Satcon másik nagy idei vevője az Energy 21 Group, amelynek 15 csehországi naperőművéhez szállít 30,5 megawattnyi invertert a cég. Ez utóbbi beruházás-sorozat részét képezi a cseh állam 2011-ig tartó programjának, amelyben 500 megawattnyi naperőművet szeretne elektromos hálózatára kötni.

A SolarEdge együttműködési megállapodást kötött a Flextronics-szal, termelésének megtöbbszörözése érdekében. A szerződés értelmében a Felxtronics lesz a bonyolult inverter rendszereket tervező és építő cég globális partnere a gyártásban. Az együttműködés már meg is kezdődött, s várhatóan évi 200 megawattos kapacitást ér majd el.

A Petra Solar 200 ezer utcai lámpához való panel szállításáról állapodott meg New Jersey legnagyobb energiaszolgáltatójával, a Public Service Electric & Gas-zal. A Petra igen kis súlyú mikroinvertereket szállít a szolgáltató köztéri lámpáihoz. A megrendelő azért döntött a Petra mellett, mert a kis teherbírású világítótestekre szerelhető áramátalakító kompatibilis a legtöbb napelem gyártó paneljaival.Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*