2018. Május 20. 18:02

Frissitve04:17:07 AM GMT


Napenergia Napelem Napelemes ruhák - ez a zöld divat


Napelemes ruhák - ez a zöld divat

Napelemes ruhák - ez a zöld divatNapelemes ruhakollekcióval rukkolt elő a Silvr Lining ruházati cég. Futurisztikus és drága ruháik legmerészebb irányvonala a GO Collection, amelynek darabjait napelemes cellákkal látták el.

A Silvr Lining ruházati cég látszólag rendíthetetlenül bízik benne, hogy az emberiség optimizmusának, gyakorlati érzékének és problémamegoldó képességének köszönhetően sikerül megoldást találni a minket körülvevő számos válságra.

GO Collection - Napelemes dzsekik és nadrágok

A vállalat sajátos módon járul hozzá ehhez: kollekcióikban a természetes anyagokat a legmodernebb technológiával ötvözik. Futurisztikus és drága ruháik legmerészebb irányvonala a GO Collection, amelynek darabjait napelemes cellákkal látták el.

A GO Collection a tudatos vásárlónak energiatermelő mellényeket, dzsekiket, nadrágokat kínál, olíva vagy szürke színekben. A típustól függően 2-6 zsebre erősített napelemmel felszerelt ruhákat természetesen további cellákkal lehet bővíteni. Hogy pontosan mennyi energiát termel az USB 2.0 kompatibilis eszköz, arra nem térnek ki a gyártó.

 

Forrás: mannaHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*