Honnan lehet tudni mikor van szükség új hintára?

kislány, a játéka és hinta

Ahogy majd jön a tavasz, gyakran a legtöbbet az udvarunk megjelenésére fektetjük – virágágyásokat, veteményeskerteket ültetünk, vagy esetleg egy egész háztáji átalakítást végzünk el.

Könnyű elfelejteni egy sokkal fontosabb dolgot: gondoskodni arról, hogy kerti hinta biztonságos legyen továbbra is, és készen álljon mindazokra a szórakoztató pillanatokra, amelyeket gyermekei idén rajta fognak tölteni. A Játszótérland számos különféle lehetőséget kínál a karbantartást nem igénylő hinták kapcsán, de honnan tudhatjuk, hogy a régi játékkészlet mikor veszélyes?

Az egyik legkönnyebben észrevehető probléma a rozsda. A rozsda akkor keletkezik, amikor a vas és az oxigén víz hozzáadásával reagál. Mivel a rozsda korrodálja a fémet, minden rozsdás fém szerkezetileg nem megbízható és ha a hinta fémből készült, akkor bárhol lehet. Ha a hintából származó lánc vagy a régi darab szerkezeti alkatrésze eltörik, súlyos sérülést okozhat.

Egy másik nyilvánvaló jel a műanyag tárgyak elhasználódása. Bár bizonyos színfakulások nem adnak okot a biztonsági aggodalomra, a nap kiszáríthatja az olcsó műanyagot, amitől az törékennyé válhat és megrepedezhet, ami veszélyezteti az állapotát. A Játszótérland hintái ajánlottak, amikor cserére van szükség, hiszen ezek megbízható és tartós anyagból készülnek.

Az utolsó dolog, amire gyermeke vágyik, az egy gipsz, amely megakadályozza a gyermekét, hogy élvezze a nyár legszórakoztatóbb tevékenységeit. Kellemetlen lenne elmagyarázni a szomszédaidnak, hogyan sérült meg gyermekük egy régi gyártmányon. Tekintse meg a Játszótérland hinta kínálatát, és szükség esetén rendeljen egy új darabot, hogy elkezdhesse egy emlékezetes nyár építését.

Related Post