Gyakori mítoszok a munkaerő kölcsönzés területén

munkaerő kölcsönzés, irodai megbeszélés

Több éve a munkaerő kölcsönzés területén dolgozva, az a tapasztalatom, hogy vannak bizonyos tipikus kérdések, amelyek felszoktak merülni, és sok időt töltök a gyakori mítoszok leleplezésével. Legyen ez az ügyfelek oldaláról vagy a vállalkozók részéről, úgy tűnik, mindig ugyanazok a tévhitek keringenek a témával kapcsolatban.

Ezért úgy gondoltam, hasznos lenne leleplezni néhány közkeletű mítoszt a munkaerő kölcsönzésről, és felhasználni az iparágban szerzett ismereteket és tapasztalatokat, hogy megcáfoljam ezeket.

Akik a munkaerő kölcsönzésben dolgoznak, azért teszik, mert nem találnak más teljes munkaidős állást. Ezt a mondatot például viszonylag sokszor hallottam. Az igazság viszont az, hogy tanácsadóként az a feladatunk, hogy olyan jelölteket találjunk, akik azonnali pozíciókra állnak rendelkezésre. Ez a munka fontos és egyben nagyon értékes is, ezért megbecsültnek érzi magát tőle az ember.

A munkaerő kölcsönzés túl költséges. Legalábbis így hangzik egy másik tévhit ezzel kapcsolatban. Néha halljuk ezt a megjegyzést, miután az ügyfelek először látják a díjainkat. Az igazság viszont az, hogy ha összehasonlítja a munkaerő kölcsönzési díjakat a szokásos alvállalkozói díjakkal, azok gyakran alacsonyabbak.

A munkaerő kölcsönzés ügynökségek korlátozzák a munkaerő-felvételt állandó jelleggel, állítják némelyek tévesen. Az igazság az, hogy az ilyen cégek célja, hogy megfelelő párosítást találjanak tapasztalt jelöltek és a hűséges ügyfelek között. A mi érdekünkben áll, hogy a munkatársaink állandó pozícióba kerüljenek, mivel ez csak erősíti kapcsolatainkat meglévő ügyfeleinkkel.

Related Post